Благодійники передали львівським лікарням апарати ШВЛ

image-31
Фото: ЛОВА

Львівська обласна клінічна лікарня та Львівський обласний госпіталь інвалідів війн та репресованих імені Юрія Липи отримали нові сучасні апарати ШВЛ. Їх розмістять у відділеннях анестезіології та інтенсивної терапії.

Про це повідомили у військовій адміністрації регіону.

Зі слів завідувача відділення анестезіології та інтенсивної терапії №1 ЛОКЛ Олега Півня, сюди поступають складні пацієнти з найважчими проявами захворювань, які загрожують життю гострими станами. А також потребують реанімаційної підтримки і надання цілодобової медичної допомоги та опіки.

Обладнання передали завдяки Асоціації Мальве ді Україна  (м. Верона), Руху Моба для дітей ( Movimento Moba per bambini) та Фонду Роза Прістіна( fondazione Rosa Pristina). 

«Ці апарати призначені для примусової подачі газової суміші (повітря та кисень) у легені для аерації та респіраторної підтримки з метою швидкої вентиляції легень пацієнтів. Залежно від конкретної клінічної ситуації, апарати ШВЛ підтримують значну кількість режимів вентиляції, включаючи інвазивні та неінвазивні», – зазначив генеральний директор госпіталю Максим Прикупенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: