МЗС анонсує відкритий конкурс на посади послів

180702_mzs

Зростають і темпи української дипломатичної експансії, зокрема, в Африці. Тому понад два десятки країн досі без послів.

Про це повідомив очільник МЗС Дмитро Кулеба на своїй сторінці у фейсбук.

"Охочих багато, а готових якісно виконувати таку складну роботу — одиниці. Знайти людину, яка відповідатиме критеріям і вимогам, знатиме мови, буде здатна дати результат — дуже непросто.
Проблема кадрового голоду зараз добре знайома не лише державним інституціям, але й приватному сектору. МЗС постійно шукає нових сильних кандидатів всередині дипломатичної служби та зовні на відповідальні посади", - повідомив Кулеба.

Особливо складно з пошуком кандидатів на посади послів. Їх, за словами очільника МЗС, шукають в дипломатичній системі, в бізнес-середовищі і серед науковців.

"Ми йдемо на безпрецедентний крок - створюємо відкритий механізм, який дозволяє і дипломатам зсередини системи, і людям зовні запропонувати свою кандидатуру на посаду Посла. Відповідна сторінка вже створена на сайті МЗС у розділі “Вакансії”, - наголосив голова МЗС.

Кожен кандидат буде проходити ретельну безпекову, репутаційну, комунікаційну та інші перевірки.
За умови рівних професійних показників, обіцяють надавати перевагу жінкам. Наразі відкриті вакансії в 21 країні Європи, Латинської Америки, Африки, Близького Сходу, Південного Кавказу та Південно-Східної Азії. З кращими з кращих зв’яжеться HR-служба МЗС.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: