На Львівщині батько з сином підпільно виготовляли неякісні глушники до зброї

335322900_738192077844327_3046615427479388998_n
Фото: ГУ НП у Львівській області

У Львові затримали чоловіків, які організували виробництво неякісних глушників до зброї, повідомили у регіональному управлінні поліції 13 березня.

Там кажуть, що батько та син виготовляли продукцію, яка не відповідала технічним стандартам: під час її використання погіршувалася точність стрільби та навіть зафіксовані випадки розриву. На скарги від покупців підпільні виробники не звертали увагу.

Аналогічні скарги надходили і до офіційного виробника, додали у поліції.

Діяли не лише вони, але й троє спільників. У Львові вони облаштували приміщення під виробництво глушників до зброї, які реалізовували під українським брендом через інтернет-магазини із зазначенням хибних характеристик товару. Також налагодили мережу збуту товару фізичним та юридичним особам. Надалі глушники потрапляли на фронт, де їх використання під час ведення бойових дій погіршувало точність стрільби та навіть призводило до розриву. На скарги від покупців підпільні виробники не звертали увагу. Аналогічні скарги надходили й до офіційного виробника, який звернувся до правоохоронців.

У вересні торік у них провели обшуки. Вилучили майже 200 глушників різного типу, комплектуючі до них, автомат «Калашникова», автомобіль, майже 100 тисяч гривень та документи про грошові перекази.

Фото: ГУ НП у Львівській області

Тепер організаторові, співорганізатору та двом спільникам повідомили про підозру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: