На війні із рф загинув львів'янин Дмитро Пащук

photo_5222333087365581402_x

Під час бойового завдання у Херсоні загинув воїн зі Львова Дмитро Пащук. Сталося це у неділю, 12 березня. Йому було 27 років.

Про це повідомила його наречена Гануся Дідула.

Вона розповіла, що її коханий Дмитро дістав пряме поранення дроном-камікадзе.

«Сьогодні о 00:00 починаємо нічне чування у каплиці Дому Серця у Львові (вул. Кльоновича 4, код 279, останній поверх на право). Інформацію щодо похорону повідомимо як тільки матимемо якусь інформацію. Прошу про молитву за Дмитруська, за його рідних, близьких і побратиміву», — написала Гануся Дідула.

Дмитро Пащук пішов на захист України із перших днів повномашстабного російського вторгнення, розповів очільник Крайової Пластової ради Юрій Юзич.

Він назвав полеглого воїна одним із кращих військових пластунів. Дмитро був вихованцем Куреняч.109  ім. Ярослава Горошка. Був першуном вишколу старших стрільців крайового табору військового пластування «Легіон».

«Учора на Херсонщині загинув один із краших пластунів-військовиків – Дмитро Пащук – «Гармаш». 27 років. Він ходив у вороже запілля. Був гідним вихованцем патрона свого Курінь ч.109  ім. Ярослава Горошка. Багато бігав (в екстермальних гонках), плавав. Був першуном вишколу старших стрільців крайового табору військового пластування “Легіон”. Пройшов вишкільний табір “Лісова школа”. Мав свій власний бізнес. Здобував вищу освіту, щоб професійно розвивати туризим в Україні. Добровольцем пішов на війну з перших днів московського вторгнення в лютому 2022 року», – пише Юзич.

Про чин похорону повідомлять згодом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: