Окупанти обстріляли бригаду електриків на Херсонщині: є поранений

162368-1_large

У Херсонській області російсько-окупаційні війська атакували бригаду електриків. Фахівці в той час виконували аварійно-відновлювальні роботи.

Про це повідомили у військовій адміністрації регіону.

Там кажуть, що все сталось 13 березня у одному з населених пунктів Дар'ївської громади. Під час ворожого обстрілу електрики виконували аварійно-відновлювальні роботи.

За попередньою інформацією, через підлий російський удар поранення дістав один електрик. У ці хвилини постраждалого везуть до найближчого медзакладу, де лікарі нададуть йому необхідну допомогу, додали у відомстві.

Яка ситуація в регіоні?

Вранці 13 березня в ОВА розповіли, що за добу Херсонщину росіяни обстріляли 56 разів. Випустили понад 330 ворожих снарядів з різних видів озброєння – мінометів, РСЗВ, артилерії, танків та БПЛАПід ударом опинилися мирні населені пункти.

Натомість армія рф двічі обстріляла житлові квартали Херсона. Ворожі снаряди поцілили в приватні та багатоквартирні будинки. Минулої доби через удари російських військових 1 людина дістала поранення.

Яка ситуація на фронті?

На Херсонському напрямкові противник веде обороні дії. Обстрілів зазнали райони населених пунктів, що неподалік лінії зіткнення, зокрема Берислав, Понятівка, Дніпровське і Білозерка, сказано у зведенні Генштабу ЗСУ вранці 13 березня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: