росіяни вдарили по Харківщині: загинула жінка

ВІЙНА

російсько-окупаційні війська атакували Вовчанськ, що в Харківській області, вранці 14 березня. Є жертви.

Про це повідомив очільник військової адміністрації регіону Олег Синєгубов.

За його словами, загарбники близько 10:00 обстрілювали місцеву пожежно-рятувальну частину. Ворожий снаряж влучив у цивільне авто.

Жінка 55 років, яка перебувала у ньому, загинула на місці, додав глава ОВА.

Яка ситуація в регіоні?

Вранці 14 березня Синєгубов розповів, що окупанти продовжують відкривати вогонь по прикордонних населених пунктах Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів області.

Минулої доби під вогнем окупантів були Вовчанськ, Куп'янськ, Дворічна, Стрілеча, Крохмальне, Гряниківка та інші міста і села.

У Вовчанську внаслідок ворожих обстрілів пошкоджено щонайменше 4 приватних житлових будинки та будівля пожежно-рятувальної частини ДСНС. Знищено 2 автомобіля рятувальників. Без постраждалих.

Із Гряниківки Куп'янського району вивезені та госпіталізовані цивільні 41-річна жінка та 51-річний чоловік, які напередодні отримали осколкові поранення. Медики оцінюють їхній стан як середньої тяжкості.

На лінії зіткнення ворог намагався вести наступальні дії в районах Гряниківки та Дворічної але зазнав невдачі та відступив з втратами. Українські захисники надійно тримають свої позиції та продовжують нищити ворога.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: