У Бахмуті загинув оператор «Суспільного» Олексій Ольховик

ооао
фото: сторінка Анастісії Жук

13 березня у боях у Бахмуті на Донеччині загинув оператор Суспільного та військовий Олексій Ольховик. У нього лишилася донька Єва, якій ще немає року.

Про це повідомила його колега Анастасія Жук на сторінці у фейсбуці.

Військовий та оператор «Суспільного» Олексій Ольховик (на позивний «Фокус») загинув у боях у Бахмуті в Донецькій області. Першою про смерть дізналася дружина. Донька Єва, якій ще немає року, залишилася без батька.

«Ми знімали з тобою усе: починаючи з індексу борщу, спецрепортажами із Чорнобиля, закінчуючи позиціями український військових (тоді ще в районі ООС) на Світлодарській дузі, Красногорівці, Мар’їнці, Авдіївці etc.. Ти був класний друг, з яким можна було поділитись радістю і понити на вухо. А ще багато-багато жартувати і сміятись», — написала журналістка.

Також його колега зазначила, що з початком повномасштабного вторгнення Олексій Ольховик долучився до 241-ї бригади тероборони міста Києва, але згодом його відправили на фронт на Донеччину. У вересні 2022 року Олексій Ольховик дістав мінно-вибухове поранення і близько місяця лікувався, а після одужання знову повернувся на фронт — до міста Бахмут.

За даними ІМІ, Олексій Ольховик став 49-м медійником, який загинув в Україні внаслідок російської збройної агресії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: