Експрацівник СБУ погрожував колегам за відмову дезертирувати

ДДД
фото: pravda.com.ua

Напередодні повномасштабного вторгнення колишній співробітник СБУ звільнився зі служби та виїхав до Євросоюзу. Звідти він телефонував до колег та закликав їх дезертирувати зі столиці.

Про це пише пресслужба СБУ.

Співробітники внутрішньої безпеки СБУ затримали колишнього співробітника одного із структурних підрозділів спецслужби, який працював на користь країни-агресора. Зазначається, що напередодні повномасштабного вторгнення він звільнився зі служби та виїхав до однієї з країн Євросоюзу. Звідти він телефонував колишнім колегам і закликав їх дезертирувати з Києва.

«...телефонував колишнім колегам і закликав їх дезертирувати з Києва, обіцяючи, що в такому разі з ними «все буде добре». А у випадку відмови – погрожував «злити» їхні персональні дані представникам російських спецслужб», - йдеться у повідомленні.

Крім того, підозрюваний намагався передати ворогу відомості про хід мобілізаційних заходів та місця дислокації окремих підрозділів Сил оборони.

За даними слідства, днями він перетнув державний кордон України, де його одразу затримали. Наразі його тримають під вартою.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: