Клініка із протезування на Львівщині запрацює наступного місяця

IMG_3028
Ілюстративне фото, з архіву редакції. Автор: Микита Печеник

На базі одного із медзакладів у Львівській області відкривають Superhumans Center, на базі якого для українських воїнів та цивільних буде доступною лабораторія з виготовлення та збирання протезів, департамент фізичної реабілітації, відділення психологічної підтримки, а також басейн для реабілітації.

Про це повідомив очільник військової адміністрації регіону Максим Козицький.

Він додав, що перша черга клініки запрацює з 3 квітня.

Він нагадав, що у Superhumans Center працюватимуть висококваліфіковані українські фахівці, вони також переймають досвід медиків провідних клінік зі всього світу.

Для людей, які постраждали через воєнні дії, усі послуги тут будуть безкоштовними. Двом українським воїнам, які втратили на війні руки, ще до відкриття центру встановили біонічні протези від британської компанії. Щоб стати у чергу на протезування, необхідно заповнити анкету.

Нагадаємо, торік міністерство охорони здоров'я України та Superhumans Center підписали меморандум про співпрацю для створення спеціалізованої клініки до функціонування якої залучать найкращих медичних спеціалістів зі США та ЄС, які спеціалізуються на протезуванні дорослих і дітей, хірургічних операціях із реконструкції та відновлення понівечених частин тіла або обличчя, а також лікуванні посттравматичного стресового розладу.

Довідка

Superhumans створювався за ініціативи українського бізнесмена Андрія Ставніцера. Ще один засновник проекту – Філіпп Грушко, член Наглядової ради TIS та координатор визначних інвестиційних угод на українському ринку. СЕО Superhumans стала Ольга Руднєва, багаторічний керівник Благодійного фонду «АнтиСнід» в Україні. 

Засновники мають намір також презентувати проєкт у Великій Британії та згодом у країнах Європейського Союзу. До створення Superhumans щоденно приєднуються відомі люди, українські та світові зірки. Вони долучаються до команди та стають амбасадорами, аби розповсюджувати інформацію, залучати кошти та професіоналів до проєкту. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: