Захищалася від зґвалтування: матір сімох дітей на Львівщині відправили за грати на 9 років

оо
фото: з вільного доступу

На Львівщині суд виніс вирок матері сімох дітей до 9 років позбавлення волі за вбивство знайомого. За словами жінки, вона захищалася від зґвалтування.

Про це йдеться в Єдиному державному реєстрі судових рішень, пише zahid.net.

9 березня Самбірський міськрайонний суд Львівської області засудив до 9 років позбавлення волі 36-річну матір сімох дітей. В листопаді минулого року жінка зарізала свого знайомого. У суді вона сказала, що захищалася від зґвалтування.

«Допитана у судовому засіданні обвинувачена повідомила судові про визнання своєї винуватості у пред`явленому обвинуваченні в повному обсязі, проте зазначила, що вбивство вона вчинила неумисно, захищаючись від його протиправних дій відносно неї», - йдеться в документі.

Відомо також, що під час судового процесу адвокат жінки просив змінити статтю обвинувачення із умисного вбивства на умисне вбивство при перевищенні меж необхідної оборони. Як зазначено, у травні 2022 року підзахисна зверталася до поліції із заявою про спробу зґвалтування.

Суд відмовив у зміні обвинувачення, оскільки вбивство було скоєне з особливою жорстокістю: жінка нанесла чоловіку 16 ножових ран і при цьому не мала ніяких психічних захворювань.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: