Головні події за добу на Львівщині

Untitled
Фото: ЛОДА

Сьогодні, о 09:10, знову почалася повітряна тривога.

Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький.

За його словами, евакуаційними потягами зі зон активних бойових дій у Львівську область приїхали ще 73 людини. До Перемишля з нашої області потягами вирушила 1241 особа.

З інших подій за добу, що минула:

  • В обласному бюджеті 2023 року найвищими є видатки на потреби галузі соцзахисту: приріст 52%. Докладніше – тут
  • У квітні рецептурні ліки можна буде придбати за е-рецептом. Що важливо знати про нововведення жителям Львівщини за посиланням
  • У Львівській ОВА провели обговорення щодо перетину кордону для водіїв, які перевозять гуманітарну допомогу. Ключове – тут

Окрім цього, у селі Соколівка Золочівського району запрацювала новозбудована амбулаторія загальної практики сімейної медицини КНП «Буська ЦРЛ». Відтепер жителі Соколівки та навколишніх населених пунктів отримуватимуть медичні послуги в комфорті та недалеко від дому.  

Також, працівники Центру надання соціальних послуг Зимноводівської сільської ради та їхні друзі зі США придбали й передали на потреби 24 ОМБр імені Короля Данила дрон Mavic-3.

Дитяче відділення Бродівської центральної міської лікарні отримало новий веноскан. Його передали німецькі партнери з організації Osteuropa-Hilfe (Marija Reitinger). Прилад просвічує шкіру і таким чином дає змогу медикам бачити дрібні венки на дитячих ручках та мінімізувати больові відчуття у маленьких пацієнтів від процедур, пов‘язаних із проколюванням судин.

Добромильська громада Самбірського району підписала меморандум про співпрацю з Головним управлінням Національної поліції у Львівській області щодо реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади». 

Міська рада взяла на себе зобов’язання облаштувати робоче місце для правоохоронців на поліцейських станціях. 

Поліція Львівщини проведе відбір та навчання кандидатів, забезпечить їх необхідною технікою і спецзасобами для надання якісних поліцейських послуг.

Нагадаю, проєкт «Поліцейський офіцер громади» – це приклад нового формату роботи правоохоронців, який передбачає постійну їхню присутність в громадах, тісну співпрацю з головами громад та місцевими жителями, підзвітність громаді.

Нагадаємо, вночі ворог атакував Львівщину «шахедами»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: