На Херсонщині чоловік підірвався на російській міні

photo_5224321090287944991_y
Фото: ДСНС

У Херсонській області 35-річний чоловік натрапив на вибухівку, залишену російськими окупантами у лісі. Він отримав важкі травми.

Про це повідомляють у військовій адміністрації регіону 20 березня.

Там кажуть, що все сталось вранці поблизу Малої Олександрівки. Потерпілий й отримав важку травму - втратив ліву гомілку. Наразі лікарі його оперують.

В ОВА нагадують: в області залишається надзвичайно високою мінна небезпека: «Території, котрі ще не обстежили сапери, ймовірно, всіяні російськими боєприпасами. Найбільше вибухівки може бути у лісосмугах, полях, на узбережжях водойм та узбіччях доріг».

Мінна небезпека

Наприкінці 2022 року у Держслужбі з надзвичайних ситуацій України розповідали, що від початку повномашстабного російського вторгнення на ворожих мінах підірвались майже пів тисячі людей. Загинули щонайменше 185 постраждалих. Там повідомляли, що заміновано 30% територій країни, це за площею як дві Австралії.

До слова, на деокупованих територіях України зберігається висока мінна небезпека. За останній час на Харківщині фіксують безліч випадків, коли люди підриваються на мінах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: