На Харківщині російський командир відкрив прицільний вогонь по авто з цивільними (фото, відео 18+)

photo_5246718082016199201_y
Фото: ОГП

Українські правоохоронці ідентифікували російського командира. Він у червні торік розстріляв авто із подружжям, яке їхало на авто до Бахмута, аби евакуювати літніх батьків. Сталося це у Харківській області.

Про це повідомили у Офісі Генпрокурора 21 березня.

Там кажуть, що поблизу села Комишуваха на Ізюмщині окупанти розстрілялм авто із цивільними.

Жінка намагалася врятувати чоловіка, проте окупанти продовжили обстріли. У цей час українські військові проводили аеророзвідку та зафіксували розстріл автівки. Розуміючи, що треба врятувати родину, військові ЗСУ відправили дрон із запискою «ЙДИ ЗА МНОЮ».

Фото: ОГП

Побачивши коптер, жінка не розуміла, що їй робити, але пішла за ним, бо тільки так могла врятувати своє життя та життя чоловіка. Дрон привів її до місця дислокації українських військових.  

У цей час окупанти підійшли до розстріляної автівки та подумали, що чоловік помер. Вони скинули його тіло у траншею на узбіччі дороги.

Чоловік понад 30 годин пролежав без тями. Потім він самотужки дійшов до бази ЗСУ.  

«Під час досудового розслідування проведено більше 15 експертних досліджень, якими встановлено ступінь тілесних ушкоджень, спричинених потерпілому, вид озброєння, яке було застосовано при обстрілі автомобіля».

Окупант, який цим командував, є уродженцем моски. Він є командиром мотострілецького підрозділу зс рф, який, керуючи БМП, застосувавши великокаліберний кулемет, розстріляв автомобіль з подружжям.

Завдяки радіоперехопленню встановлено, що під час телефонної розмови з дружиною підозрюваний, сміючись у слухавку, сказав: «Я человека сегодня убил».

Увага! Контент, оприлюднений нижче, може вразити (18+)

Наразі вирішується питання про оголошення підозрюваного у розшук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: