На Львівщині постачали наркотики до виправної колонії

336903006_3423830864533960_6992716899220510242_n

У Львівській області перекрили канал постачання наркотичних препаратів у виправну колонію, повідомляють у регіональному управлінні поліції 21 березня.

Там кажуть, що 40-річний мешканець Львівської області, який за рішенням суду відбуває покарання в одній з виправних колоній на Львівщині, разом із спільниками організував постачання з «волі» та розповсюдження на території закладу нарковмісних таблеток, зокрема «Субутексу».

До складу злочинної групи також входили 38-річний житель Чернівців, який відбуває покарання у цьому ж виправному закладі, мешканець Дрогобича віком 44 роки та 32-річна працівниця медичної частини колонії.

Задокументовано кілька фактів постачання та збуту зловмисниками нарковмісних таблеток іншим засудженим. Окрім того, під час санкціонованих обшуків у них були виявлені та вилучені наркотичні засоби та інші речові докази, які скеровані на експертне дослідження.

Організаторові та його спільникам повідомили про підозри. Нині їм загрожує позбавлення волі до 10 років з конфіскацією майна.

Наркозлочини в регіоні

За два місяці нового року у Львівській області затримали 63 людей із підозрою у наркоторгівлі та «закладчиків», повідомили у регіональному управлінні поліції 7 березня.

Там кажуть, що з незаконного обігу вилучено більше 8,5 кілограмів наркотиків та психотропних засобів, а також понад 1700 нарковмісних таблеток. Натомість приблизна вартість вилученого, за цінами «чорного ринку», становить майже 7 мільйонів гривень.

У поліції додали, що затримали наркоторговців у Дрогобичі, Стрию, Сокалі, Бродах, Брюховичах, Городку, Жовкві, а також в інших містах і селищах області. Найбільше - у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: