Ми перебуваємо на вирішальному етапі битви за Україну, - Зеленський

дд

Президент України Володимир Зеленський вважає, що зараз Україна перебуває на вирішальному етапі битви війни з росією.

Про це повідомили на сайті Президента України.

Президент Володимир Зеленський узяв участь в урочистостях з нагоди відзначення 9-ї річниці Національної гвардії України й випуску офіцерів Національної академії НГУ та Київського інституту НГУ. Він вважає, що зараз Україна перебуває на вирішальному етапі битви війни з росією.

«Ми зараз – на вирішальному етапі боротьби за нашу незалежність, суверенітет, боротьби за Україну, яка триває протягом століть, яка стала змістом життя різних поколінь нашого народу. Я не маю сумнівів, що нам вдасться захистити Україну й вибороти для українського народу довготривалу безпеку, свободу й мир. Ми повинні зробити все, щоб пришвидшити цей результат, пришвидшити нашу перемогу. Я вірю, що ваші дії наближатимуть нашу спільну українську мету. І нехай ваш характер проявить свою сталевість у боротьбі з окупантом», – сказав Президент.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам’ять воїнів Національної гвардії та всіх захисників, які віддали свої життя в боях за незалежність України.

Крім того, Володимир Зеленський вручив високі державні нагороди ще дев’ятьом нацгвардійцям. Викладачі та курсанти отримали з рук Президента медалі «За військову службу Україні», «За бездоганну службу» ІІІ ступеня, «Захиснику Вітчизни».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: