На Львівщині обрали нового військового прокурора: що відомо

image-90
Микола Мерет. Фото: ЛОВА

Новим керівником Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону став Микола Мерет.

Про це повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації 24 березня.

В органах прокуратори свій кар’єрний шлях Микола Мерет розпочав 2009 року. За цей час обіймав різні посади, в тому числі керівні, в органах прокуратури різного рівня. До нового призначення працював заступником керівника Львівської обласної прокуратури.

«До першочергових завдань, які ставить перед Миколою Меретом Генеральний прокурор, належатиме організація колективу для посилення боротьби зі злочинністю на всіх напрямах. Йдеться зокрема про злочини в бюджетній системі, кримінально-карну корупцію, злочини, пов’язані із незаконним використанням майна та техніки державних закупівель, злочини в оборонно-промисловому комплексі», – сказав заступник Генерального прокурора Антон Войтенко.

Новий керівник Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону сказав, що докладе всіх зусиль, щоб якісно виконувати службові обов’язки та поставлені завдання.

Керівником Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону Миколу Мерета призначили наказом Офісу Генерального прокурора від 17 березня 2023 року строком на 5 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: