росіяни обстріляли людей, які перепливали річку у Херсоні, є жертва (відео 18+)

photo_5253788096401622653_w
Скриншот із відео Херсонської ОВА

російсько-окупаційні війська відкрили вогонь по людях, які перепливали річку. Двоє чоловіків встигли перетнути водойму, та вже на березі медики констатували смерть 55-річного мирного мешканця, якого ворожа куля поранила у груди.

Про це повідомив очільник військової адміністрації регіону Олександр Прокудін у п'ятницю, 24 березня.

Він додав, що ще один постраждалий – 77-річний городянин, котрий отримав поранення кінцівок та грудної клітини. Його ушпиталили в стані середньої тяжкості. Нині лікарі надають йому необхідну допомогу.

Поміж цим, російська армія обстріляла складське приміщення. Загорання швидко ліквідували рятувальники, які прибули на виклик.

Прокудін показав, який вигляд має місто після чергового удару росіян:

Увага! Контент, оприлюднений нижче, може вразити (відео 18+)

Яка ситуація в регіоні?

За даними ОВА, минулої доби росіяни 74 рази атакували Херсонську область.

Випустили понад 420 снарядів з мінометів, РСЗВ, артилерії, танків, безпілотників та БМП. Житлові квартали Херсона російські військові обстріляли 4 рази. У місті пошкоджено медичний заклад, приватні та багатоквартирні будинки. Минулої доби через російську агресію 1 людина загинула.

А вже вранці 24 березня окупанти обстріляли Білозерівку. Ворожа атака забрала життя однієї людини, ще четверо цивільних отримали поранення.

Яка ситуація на фронті?

На Херсонському напрямкові росіяни ведуть оборонні дії, йдеться у ранковому зведенні Генштабу 24 березня. Там додали, що окупанти за добу обстріляли Херсон, Червоний маяк, Берислав, Львове, Новотигянку та Антонівку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: