Головні події за добу на Львівщині

Untitled
Фото: ЛОДА

Загроз ракетних ударів в області, на щастя, не виникало.

Про це повідомив очільник Львівської ОВА Максим Козицький у Телеграм.

Евакуаційними потягами на Львівщину за добу прибули ще 66 людей, автобусом – 14 ВПО. До Перемишля зі Львівської області вирушили 1354 особи.

Як внутрішньо переміщені особи на Львівщині у Єдиній інформаційній базі даних зареєструвалось понад 240 тисяч вимушених переселенців. З них близько 70 тисяч – діти.

Однак, за інформацією начальника Львівської ОВА, реальна кількість вимушено переміщених осіб, які проживають у Львівській області, більша. Багато людей поселились у приватному секторі та не реєструвались як ВПО.

«Зі Самбора на фронт нашим воїнам відправили автомобіль. Його придбав отець храму Різдва Іоана Хрестителя за сприяння благодійного фонду «Твори добрі справи»», - розповів Максим Козицький.

На Стрийщині у Новому Роздолі близько 100 людей долучились до загальноміської толоки. Прибирали як місцеві жителі, так і вимушено переміщені особи, які знайшли прихисток на території громади. Інвентар для толоки надав Міжнародний фонд охорони здоров'я та навколишнього середовища «Регіон Карпат» NEEKA.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: