На Львівщині відбудеться Форум «Соціальні послуги підтримки»

Untitled

Форум має на меті виокреслили основні соціальні проблеми внутрішньо переміщених людей, з якими вони стикнулися після евакуації на Львівщину.

Про це пише пресслужба ЛОДА.

Вже у четвер, 30 березня, відбудеться Форум «Соціальні послуги підтримки для людей з інвалідністю та людей старшого віку в громадах Львівщини».

Під час заходу учасники обговорюватимуть шляхи розв'язання цих проблем, пошуки рішень за підтримки міжнародних партнерів. Та найосновніше, про що говоритимуть  – про спроможність, готовність і бачення громад створювати послугу стаціонарного догляду людей старшого віку і людей з інвалідністю.

Стратегію державної політики з внутрішнього переміщення на наступні роки представить Віцепрем'єр-міністерка України Ірина Верещук.

«Тема соціальної підтримки набула неабиякого значення в умовах повномасштабної війни. Нам важливо знати, яких результатів за цей рік Львівщина досягнула в питанні допомоги людям, адже наша область прихистила чи не найбільшу кількість ВПО. У кожної людини свої проблеми та потреби, тож цей Форум покликаний допомогти нам зрозуміти, у якому напрямі слід працювати й надалі. З огляду на велику кількість охочих стати частиною Форуму, ми змушені закрити реєстрацію. Однак подбали про онлайн-трансляцію, щоб ви могли отримати всю важливу інформацію», – зауважив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

Нагадаємо, у 2022 році наказом начальника Львівської ОВА Максима Козицького у Львівській області почали вибудовувати Медико-психосоціальну послугу. Станом на сьогодні вона включає роботу Медико-психологічної допомоги на Головному залізничному вокзалі Львова: інформування, перескерування, домедична і психологічна допомога та чітка координація з всіма службами ЛОВА. Якщо ви хочете стати частиною команди, пишіть на електронну пошту [email protected] 

Цьогорічний Форум є частиною стратегії Медико-психосоціальної послуги Львівщини. Подія відбудеться в межах ініціативи першої леді України Олени Зеленської «Без бар’єрів». Організація форуму відбувається за фінансової підтримки українсько-швейцарського проєкту «Психічне здоров'я для України».

З програмою можна ознайомитися у галереї. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: