Львівські школярі можуть отримати стипендію на навчання в інноваційній школі

мм
фото: Taylor Wilcox / Unsplash

На Львівщині учні 8-11 класів зможуть подати заявку, пройти відбір та отримати грант на безоплатне навчання у найбільш інноваційній школі України.

Громадська спілка «Освіторія» спільно з Новопечерською школою вшосте розпочали прийом заявок від учнів 8-11-х класів на Стипендіальну програму. Грант на навчання зможуть отримати учні, що мають визначні академічні, творчі, спортивні здобутки та належать до родин з низьким рівнем доходу або нижче середнього, або які опинилися в складних життєвих обставинах через повномасштабне воєнне вторгнення.

«Попри воєнні обставини у яких ми всі опинилися, наше завдання зберегти українським дітям доступ до різних і рівних можливостей для навчання. У фокусі нашого гранту — талановиті та амбітні школярі, що спраглі до нових знань і відкриттів. Але сьогодні наша Стипендіальна програма не лише про доступ до якісної освіти, це також спосіб підтримати українські родини, які через повномасштабну війну опинилися у скрутних життєвих обставинах», — розповідає Зоя Литвин, голова ГС «Освіторія» та засновниця Новопечерської школи».

Відомо, що на час навчання в Новопечерській школі стипендіатів з інших міст забезпечують житлом, харчуванням та усім необхідним для навчання за грантовий кошт. Також учні перебуватимуть під наглядом тьюторів.

Щороку Стипендіальна програма удосконалюється та розвивається, зокрема з 2022 року до участі запрошуються учні не лише зі столиці, але й з будь-якого населеного пункту України.

Довідка

Новопечерська школа — інноваційна школа, що сфокусована на розвитку не лише знань, а й навичок. Над навчальною програмою школи працювали провідні українські педагоги та експерти Канадського бюро міжнародної освіти, збагативши її найкращими світовими методиками. У школі навчають українською та англійською, приділяють увагу вибору майбутньої професії та розвитку лідерських якостей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: