Спортивні чоловічі куртки: тонкощі вибору

Screenshot_17
фото з вільного доступу

Чоловічі спортивні куртки підійдуть як для занять спортом, так і на повсякдень. Це частина сучасного аутфіту, що добре комбінується з джинсами, спортивними штанами чи брюками в стилі мілітарі.

Чому варто купити спортивну чоловічу куртку?

Цей верхній одяг повинен бути в гардеробі кожного чоловіка, адже він одночасно виконує кілька функцій, серед яких:

  • зігрівання тіла;
  • створення стильного образу;
  • підкреслення рельєфу тіла

Придбати якісні спортивні куртки чоловічі можна в офіційному інтернет-магазині PUMA. Цей німецький виробник спортивного одягу вже давно відомий якістю та привабливим дизайном своєї продукції. Інтернет-магазин PUMA пропонує вибрати оптимальну модель з широкого асортименту та оплатити її за допомогою банківської карти або післясплатою. Серед переваг сайту також можна назвати безоплатну доставку (якщо вартість замовлення перевищує 2500 грн), наявність акцій і знижок, якісне обслуговування.

Тонкощі вибору спортивної чоловічої куртки

Насамперед слід визначитися з метою покупки. Якщо вам потрібна куртка для щоденного використання, краще віддати перевагу моделі універсального однотонного відтінку. При виборі одягу для тренування можна звернути увагу і на яскраві кольори.

Вік також має значення. Молодь полюбляє оригінальні за кроєм та забарвленням моделі, а чоловікам старшого віку пасують більш стримані варіанти.

Слід урахувати тип фігури та індивідуальні особливості. Якщо йдеться про худорляву людину, то краще вибрати подовжену модель. Для чоловіків, які важать більше, оптимальним вибором буде куртка з поздовжніми вставками та вертикальними простроченими швами. Такий варіант буде візуально витягувати фігуру.

Матеріали також мають велике значення. Якщо ви шукаєте теплий верхній одяг, то можна вибрати екологічну синтетику (поліестер) чи натуральний пух. Якщо ж вас цікавить вітрівка, тоді найкращими матеріалами будуть таслан, оксфорд, дюспо.

Важливим доповненням спортивної куртки є світловідбивальні елементи, що дозволять помітити велосипедиста чи бігуна в темряві.

Якщо ви визначилися зі всіма пунктами, то з легкістю придбаєте спортивну куртку від відомого бренду. Такий верхній одяг буде комфортним і практичним у щоденному використанні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: