Україна припиняє угоду про економічне співробітництво з Сирією

ноно

Кабмін схвалив законопроєкт про припинення дії міжурядової угоди між Україною та Сирією про торговельне, економічне і технічне співробітництво.

Про це пише пресслужба Міністерства економіки України.

Кабінет Міністрів 28 березня 2023 року схвалив законопроєкт про припинення дії міжурядової угоди між Україною та Сирією про торговельне, економічне і технічне співробітництво. Уряд також ухвалив розпорядження про подання законопроєкту про припинення дії міжурядової угоди між Україною та Сирією про торговельне, економічне і технічне співробітництво на розгляд Верховної Ради.

«Україна припиняє будь-які відносини не лише з державою-агресором, але і з сателітами росії. Ми жорстко реагуватимемо на недружні дії стосовно нашої держави. Нагадаю, що відповіддю на підтримку режимом Асада російської агресії, визнання ним так званої «незалежності» тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей України став розрив дипломатичних відносин з Сирійською Арабською Республікою», - перша віце-прем’єр-міністерка України – міністерка економіки України Юлія Свириденко.

Нагадаємо, влітку 2022 року Україна розірвала дипломатичні відносини з Сирійською Арабською Республікою та запровадила торгове ембарго у зв’язку з визнанням цією країною «незалежності» «лнр» та «днр».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: