Німеччина запустила платформу для відновлення України

55

Берлін запустив проєкт «Платформа відновлення України» для німецьких компаній.

Про це повідомляє пресслужба Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

Федеральний уряд Німеччини запускає нову платформу, яка має на меті підтримати та посилити відданість Німеччини відбудові України та об’єднати між собою недержавних гравців. Міністерка розвитку Свенья Шульце пообіцяла підтримати розвиток партнерства між німецькими та українськими муніципалітетами, клініками та водогонами, виділивши ще 25 мільйонів євро.

«Відбудова України вже починається, навіть якщо, на жаль, кінця війни ще не видно. Ця довгострокова перспектива та раннє планування важливі для стійкості українського суспільства тут і зараз. Але це також важливо для успішної та ефективної відбудови вільної та європейської України. Це буде грандіозне завдання, з яким уряди не зможуть впоратися поодинці. У Німеччині ми відчуваємо велике бажання долучитися до відбудови України. Багато відданих людей зіткнуться з подібними питаннями та труднощами. У цьому має допомогти нова «Платформа перебудови України», - сказала посадовиця.

Водночас зазначено, що проєкт не здійснює фінансової підтримки, не об'єднує і не узгоджує пропозиції допомоги або пожертвувань.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: