ВРУ продовжує боротьбу за недопущення спортсменів з росії та білорусі до міжнародних змагань

ллл
фото з вільного доступу

Україна засуджує часткову зміну позиції МОК щодо недопуску російських і білоруських атлетів на міжнародні спортивні змагання.

Про це пише пресслужба відомства.

На засіданні Комітету молоді і молодіжної політики урядовці обговорили план дій подальшої боротьби щодо недопуску спортсменів російської федерації та республіки білорусь до міжнародних спортивних змагань, зокрема Олімпійських ігор. Голова підкомітету з питань державної молодіжної політики Ірина Борзова наголосила на непохитності позиції України в цьому питанні.

«Ми засуджуємо часткову зміну позиції МОК щодо недопуску російських і білоруських атлетів на міжнародні спортивні змагання. Попри неодноразові звернення Верховної Ради України та профільного Комітету, МОК на своєму засіданні 28 березня ухвалив рішення допустити спортсменів країн-агресорок до міжнародних змагань в нейтральному статусі та оприлюднив «Рекомендовані умови участі». Тому роботу із блокування російських і білоруських спортсменів буде продовжено», — висловилася вона.

Нагадаємо, днями МОК оприлюднив рекомендацію міжнародним спортивним федераціям повернути російських та білоруських спортсменів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: