У ЗСУ визначили кращих знавців з української мови

юю

У Збройних Силах України відбувся другий етап Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика.

Про це йдеться на сайті Міноборони.

У Збройних Силах України відбувся другий (підсумковий) етап XXIII Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика, за результатами якого визначено переможців серед курсантів (слухачів) вищих військових навчальних закладів, військових навчальних підрозділів закладів вищої освіти та ліцеїстів військових ліцеїв.

У змаганні на кращого знавця української мови, організованому в дистанційній формі Департаментом гуманітарного забезпечення Міністерства оборони України, перемогу здобули ліцеїстки Київського військового ліцею імені Івана Богуна. Білецька Анастасія посіла перше місце, Цигикал Анна та Вишнева Євгенія - друге та третє місце.

Перше місце також посіли курсантки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного Шворак Оксана та Кшевінська Лілія.

Друге місце зайняла курсантка Військового інституту Київського національного університету імені Тараса Шевченка Кобець Яна. Курсантка Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут Турчак Ольга - переможниця минулорічного Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика також посіла друге місце.

Третє місце вибороли курсант Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут Марченко Міхаіл і курсантка Інституту Військово-Морських Сил Національного університету «Одеська морська академія» Мукієнко Вікторія.

Творчі роботи переможців конкурсу з української мови засвідчили наскільки талановита наша молодь. Вона мотивована та сильна духом, патріотично налаштована, сповнена віри в майбутнє, з чітким усвідомленням своєї місії щодо наближення нашої Перемоги та відбудови України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: