Ексглава ЦРУ: єдиний шлях до припинення війни в Україні — убивство диктатора путіна

путін

Диктатора росії володимира путіна можуть убити, аби припинити війну проти України. Якщо він залишиться при владі, то нізащо не відмовиться від вторгнення. Єдиний шлях це припинити — усунути путіна чи повалити його режим.

Про це заявив колишній очільник ЦРУ Джеймс Олсон в інтерв'ю The Sun, яке оприлюднили першого квітня.

«Все йде зовсім не так добре. Я вважаю, що путін зараз перебуває у безвиграшній ситуації. Якщо він залишиться при владі, буде довга війна, тому що він не здасться, але я не думаю, що путін залишиться при владі. Я вважаю, що його буде відсторонено від влади або його вб'ють. Я не виключав би вбивства. Думаю, що цілком імовірно, деякі патріотично налаштовані росіяни вирішать, що їм потрібно усунути диктатора. І це буде кінець війни», — сказав він.

Нагадав, що рф у війні проти України зазнає великих втрат, які, за останніми даними Генштабу ЗСУ, перевищують 170 тисяч осіб.

«Думаю, що є генерали, які відчувають огиду до цієї трагічної втрати життів, і вони стануть можливим джерелом повстання проти путіна. І якщо вони це зроблять, я бачу путіна ходячим мерцем. Він цього не переживе. Я думаю, що ймовірніше усунення Путіна, ніж військова поразка», – сказав колишній глава контррозвідки США.

Олсон вважає, що поки російський диктатор залишається при владі, існує надзвичайний ризик того, що війна може вийти за межі України.

«Якщо війну не буде припинено через усунення путіна, вона може легко поширитись. Ми знаємо, що регіональні амбіції Путіна полягали у зміцненні контролю над східною Україною, включаючи захоплення Молдови, яка є мішенню. Світ має знати, що Молдова перебуває у великій небезпеці», — сказав ексглава ЦРУ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: