У Стрию наркоторговець закопував «закладки» у лісосмузі  

339263839_3551526711905693_8360238851896119927_n
Фото: Львівська обласна прокуратура

На Львівщині винесли вирок у справі про збут наркотиків, до чого причетний 26-річний чоловік.

Про це розповіли у регіональному управлінні прокуратури 5 квітня.

Там нагадали, що засуджений займався збутом наркотиків та психотропів у Стрию. Для цього чоловік зареєструвався у чат-боті Телеграму, в якому куратор скидав йому завдання – де і в якій кількості зробити закладки.

«Після чого фігурант йшов у наперед обумовлене місце, зокрема у лісосмугу біля залізничної колії. Там він за допомогою викрутки робив отвори в землі, де ховав наркотики. Місце сховку позначав та фотографував. Фото разом із геолокацією надсилав куратору» , — сказано у справі.

Відомо, що чоловік закопав 81 закладку із забороненими засобами та речовинами. За виконану роботу він отримував – 50 грн на електронний гаманець.

26-річного чоловіка визнали винним у незаконному збуті наркотичних засобів та психотропних речовин і винесли вирок — до 9 років позбавлення волі з конфіскацією всього майна.

Наркозлочини в регіоні

За два місяці нового року у Львівській області затримали 63 людей із підозрою у наркоторгівлі та «закладчиків», повідомили у регіональному управлінні поліції 7 березня.

Там кажуть, що з незаконного обігу вилучено більше 8,5 кілограмів наркотиків та психотропних засобів, а також понад 1700 нарковмісних таблеток. Натомість приблизна вартість вилученого, за цінами «чорного ринку», становить майже 7 мільйонів гривень.

У поліції додали, що затримали наркоторговців у Дрогобичі, Стрию, Сокалі, Бродах, Брюховичах, Городку, Жовкві, а також в інших містах і селищах області. Найбільше - у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: