«Вони проситимуть вибачення»: Ані Лорак знову заговорила про Україну

ххх
фото: скріншот відео з архіву редакції

Співачка розплакалася інтерв'ю російській блогерці. Їй боляче читати новини про те, що її хочуть позбавити звань в Україні.

Про це вона розповіла на російському YouTube-каналі.

Зрадниця Ані Лорак, яка втекла до рф після скасування її концертів через нібито донати для ЗСУ почала виправдовуватись у соцмережах та інтерв'ю російським ЗМІ і блогерам. Вона всіляко намагається переконати росіян, що не допомагає українській армії. 

Розв'язану росією повномасштабну війну проти України артистка називає «ця ситуація». Каже, коли вона почалася, вирішила, що «я не буду на це звертати увагу». Крім того, співачка вкотре звинуватила Україну у тому, що була змушена переїхати до росії.

«Мені просто зривали концерти, це було проплачено й організовано. Я зі своїми закликами щастя і добра не задовольняла, потрібно було, щоб я говорила щось інше, але я не могла цього робити, я ж артист. Я змушена була виїхати», - сказала вона.

Лорак сказала, що їй боляче читати новини про те, що її хочуть позбавити звань в Україні. Вона заявила, що від цього в її житті нічого не зміниться. До того ж, Ані Лорак вважає, що згодом у неї будуть просити вибачення:

«Думаю, прийде той час, коли люди проситимуть вибачення, тому що це несправедливо».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: