У США прокоментували пост мєдведєва про «зникнення України»

шошо

Там зазначили, що слова заступника голови ради безпеки рф є помилковими.

Про це повідомляє пресслужба Державного департаменту США.

Перший заступник речника Державного департаменту США Ведант Патель прокоментував заяви дмитра медведєва про те, що Україна нібито має зникнути з мапи світу.

«Ну, пан медведєв помиляється, і ви бачили, як Сполучені Штати вживали серйозних заходів протягом останнього року і навіть до цього, щоб підтримати наших українських партнерів, зробити все можливе, щоб вони могли захистити себе від агресії росії, а також захистити свою територіальну цілісність та суверенітет», – сказав Патель.

Він додав, що США продовжуватимуть підтримувати Україну в боротьбі проти російської агресії і докладуть зусиль, щоб за столом можливих переговорів Україна була у більш вигідній позиції, ніж рф.

Нагадаємо, на противагу, 9 квітня скандальний твіт посадовця про «зникнення України» відмовився видаляти Ілон Маск. Він вважає, що користувачі сервісу самі можуть фільтрувати інформацію й вирішувати, що для них є пропагандою.

Що передувало

8 квітня заступник голови радбезу рф дмитро мєдвєдєв відзначився черговим недоречним постом. Він вважає, що Україна нікому не потрібна. Його публікація розбита на шість пунктів, в яких він пояснює, чому Україна нібито не потрібна Європі, США, Африці і Латинській Америці, Азії, а також росії і навіть самим українським громадянам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: