Украерорух розповів, коли над Україною літатиме цивільна авіація

340631784_1250409372349429_3424937402170091334_n

Сьогодні в інформаційному просторі України з'явилась новина щодо чергового прогнозу Євроконтролю про ймовірність відновлення польотів лише з кінця 2029 року.

Про це повідомляє пресслужба Украероруху.

Підрозділ STATFOR Євроконтролю двічі на рік видає 7-річні прогнози щодо повітряного руху по всіх країнах-членах організації та в цілому по Європейському регіону.

"Опублікований нині прогноз базується на поточній ситуації в авіаційній галузі та конфігурації маршрутів, а саме: закриття повітряного простору України для цивільних польотів через воєнні дії, суттєві обмеження польотів у повітряному просторі Молдови, росії та Білорусі через санкційні заборони, суттєве зменшення польотів у Польщі. Ці фактори вважаються такими, що діятимуть до кінця горизонту планування, тобто до 2029 року, - через відсутність на сьогодні інших підтверджених вхідних даних для прогнозування", - йдеться у повідомленні.

Проте що важливо розуміти - Євроконтроль не генерує та не використовує воєнні прогнози, аналітику чи припущення для створення своїх звітів.

Після появи нових об’єктивних факторів, як то завершення війни та переформатування мережі маршрутів, прогноз Євроконтролю буде оновлено з використанням нових даних, наголошують в Украерорусі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: