У ГУР прокоментували інформацію, що Штати нібито прослуховували керівництво України

пгнаршцуощлзвд

російські пропагандисти так намагаються послабити підтримку України світовою спільнотою.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону.

Коментуючи питання щодо можливого витоку американських розвідданих, посадовець розповів, що для ГУР не є несподіванкою те, що росія намагається володіти інформацією та проводити спеціальні ІПСО. На його думку, це все є методами проти наших національних інтересів.

«У цій ситуації з цим стикнувся весь світ і це справді, я думаю, серйозна ознака того, що росія як агресор – невиліковна. І, безумовно, режим путіна – це потенційно терористичний режим у цілому стосовно глобальної безпеки не лише окремо взятої країни. Тобто, небезпека з боку рф іде, як ми бачимо у цій ситуації, і для Кореї, і для США, і для багатьох інших країн, які опинилися, у тому числі в епіцентрі цієї історії», – зазначив він.

Однак Юсов вважає, що ця спроба буде невдалою.

Разом із тим, він підкреслив, що Україна як суверенна незалежна держава, безумовно, має серйозно ставитися до будь-якої подібної інформації.

Довідка

Раніше телеканал CNN із посиланням на опубліковані документи Пентагону повідомив, що США шпигували за президентом України Володимиром Зеленським і наприкінці лютого він нібито «запропонував завдати удару по місцях дислокації російських військ у Ростовській області, використавши безпілотники».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: