У Львові понад 800 лікарів пройшли навчання з невідкладної допомоги

IMG_3252

У Другому медичному об’єднанні Львова активно тривають навчання з надання невідкладної допомоги для лікарів з усієї України.

Про це повідомляє Львівська міськрада.

У тренінговий центр невідкладної медицини приїжджають лікарі з усіх куточків України: Харкова, Дніпра, Одеси, Миколаєва, Херсона, Києва, Чернігова. Курси є повністю безкоштовними для учасників.

«Ми відкрили тренінговий центр у Другому медичному об’єднанні Львова, обладнали великою кількістю манекенів, щоб навчати українських медиків. Це цивільні медики і люди, які беруть участь у медичних евакуаціях, а також військові медики. Вкінці серпня ми запустили курс з ультразвукової діагностики (тактичний ультразвук за протоколом FAST). За цей період ми підготували 12 інструкторів, 8 з яких тепер працюють з нами. Ми виховали і навчили працювати близько 800 курсантів», - розповідає медичний представник компанії Mehad в Україні Микола Копитчак.

«Психотравма для спеціалістів» – це ще один курс тренінгового центру, спільний з французьким університетом. Вже провели два такі курси, навчивши 48 курсантів. Тепер готують курс для медичних працівників, які не є психотерапевтами, для лікарів, пацієнтів, що пережили насильство.

Для лікарів-травматологів є курс із зовнішньої фіксації кінцівок. У планах – навчання медиків наданню допомоги при різних видах хімічного ураження.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: