На Львівщину евакуаційним потягом із Запоріжжя прибули 20 людей з різних областей

Untitled
Фото: ЛОДА

Упродовж дня приїдуть ще десятки жителів України, які змушені покинути домівки через постійні обстріли.

Про це розповів начальник Львівської ОВА Максим Козицький. 

Сьогодні у нашу область евакуаційним потягом із Запоріжжя прибули 20 людей з різних областей. Упродовж дня очікуємо на прибуття ще десятків жителів України, які змушені були покинути домівки.

«Дякую тим, хто навіть на Великдень працює, бо є люди, які потребують інформаційної, психологічної та першої домедичної допомоги. Сьогодні волонтери прийняли 20 людей, кі евакуювались в нашу область з різних регіонів. Очікуємо на прибуття ще десятків осіб, які змушені були покинути домівки через постійні обстріли. Дехто добиратиметься евакуаційним транспортом, інші – власним. Дякую волонтерам нашої медико-психологічної допомоги за професіоналізм та увагу до кожного, хто приїжджає», – зазначив він. 

Якщо ви прибули на Львівщину і потребуєте підтримки (інформаційної, психологічної, медичної, юридичної, гуманітарної тощо), телефонуйте на Гарячу лінію Львівської області за номером 112. Там вам повідомлять адресу найближчого консультативно-координаційного центру та повідомлять, яку допомогу ви зможете отримати. Окрім цього, для отримання підтримки можна заповнити форму – тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: