Двоє львівських волонтерів отримали нагороди від ВРУ

image-24
Фото: ЛОВА

Волонтери Володимир Волошин та Ольга Іляш з перших днів повномасштабної війни допомагають як цивільним, так і військовим на фронті.

Про це повідомили у військовій адміністрації регіону 17 квітня.

Грамоту від Верховної Ради України «За заслуги перед українським народом» отримав Володимир Волошин – волонтер, командир Галицького братерського полку військово-цивільної спілки «Бойове Братерство України».

Подяки голови Верховної Ради удостоїли Ольгу Іляш – волонтерку, голову правління ГО «Академічний простір», воїна військово-цивільної спілки «Бойове братерство України».

З перших днів повномасштабної війни волонтери почали активно допомагати усім, хто постраждав внаслідок російської агресії. 

Загалом близько 500 тонн гуманітарної допомоги уже передали у східні області країни, де є найбільша потреба у медикаментах та продуктах харчування. Зокрема, у Миколаївську, Донецьку, Запорізьку та Харківську області.

Окрім цього, волонтери забезпечують військових ЗСУ транспортними засобами та амуніцією, наприклад, квадрокоптерами. Коли окупанти почали масовий обстріл енергетичної інфраструктури, на фронт представники спілки почали доставляти на фронт генератори. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: