Окупанти поширюють фейк, аби дискредитувати українські військкомати

Depositphotos_251725960_XL

Росіяни поширюють фейк, який спрямований на зрив залучення українців до Сил оборони, зокрема шляхом дискредитації територіальних центрів комплектування — колишні військкомати.

Про це заявила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

"Зараз ворог поширює колись вже випробуваний ними кейс про те, що нібито територіальні центри комплектування не мають статусу юридичної особи. Кілька років тому вони це запускали щодо інших державних інституцій", - повідомляє Маляр.

Пропагандисти запустили фейк, який проговорює адвокат. Психологічно це викликає довіру, попри те, що інформація не відповідає дійсності.

"Діяльність територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки здійснюється в рамках правового поля, вони мають усі необхідні для своєї роботи права, є юридичними особами публічного права, мають самостійний баланс, реєстраційні рахунки в органах Казначейства.   А от безпідставні закиди на їхню адресу точно грають на руку нашим ворогам і можуть ввести в оману громадян України та завдати шкоди нашій обороноздатності", - наголосила заступниця міністра.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: