На Львівщині розшукали чоловіка, який убив 14-річного брата в іншій області

342359256_1315193192685945_6282972619682464800_n
Фото: ГУ НП у Львівській області

На Львівщині затримали 23-річного юнака, якого підозрюють у вбивстві свого брата-підлітка. Тіло 14-річного хлопчика знайшли у будинкові в Сумській області.

Про це повідомили у поліції Львівщини 20 квітня.

Так, 18 квітня у одному із сіл Сумської області знайшли тіло 14-річної дитини із ознаками насильницької смерті, зокрема, ножові поранення в ділянці горла, в господарському приміщенні.

Місцеві поліцейські з'ясували, що до убивства був причетним його старший брат, 23-річний чоловік, який вже притягувався до кримінальної відповідальності.

«Злочин міг бути вчинений з корисливих мотивів», — вважають у відомстві.

Орієнтування на підозрюваного передали співробітникам поліції усіх областей України і 19 квітня оперативники поліції Львівщини виявили чоловіка, схожого за прикметами на розшукуваного, у Трускавці Дрогобицького району, куди він прибув потягом.

Того ж дня поліцейські затримали розшукуваного. Його передадуть полійцейським Сумщини, які проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2. п.2 ст.115 (Умисне вбивство). Йому загрожує позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: