Фахівчиня зі США допомагатиме у Львові пацієнтам з порушеннями опорно-рухового апарату

341681510_1497388577668037_7731980184277477999_n
Фото: Перше ТМО Львова

До національного центру НЕЗЛАМНІ, що у Львові, із місією прибула фізична терапевтка, консультантка Momentum Wheels for Humanity з багаторічним досвідом управління cтаціонарним відділенням для пацієнтів з нейротравмою Rancho Los Amigos National Rehabilitation Center у США Ліза Керол.

Про це повідомили у Першому медичному об'єднанні Львова.

В Україні американка допомагає створювати сучасне відділення реабілітації травми спинного мозку. Відбувається це у межах проєкту «Покращення реабілітаційних послуг у системі охорони здоров'я» (SRSHS).

Також між центром у Львові та американською організацією підписали відповідний меморандум про співпрацю. Наш перший спільний крок - залучення міжнародних спеціалістів до навчання наших працівників. Не за кордоном, а безпосередньо під час роботи у відділенні.

«Ліза — серед перших таких фахівців, які ділитимуться досвідом з українськими медиками в рамках цього проєкту. Медсестра зі США щодня працює над реабілітацією пацієнтів із різними травмами хребта, спинного та головного мозку, а також з післяінсультними станами. Головна спеціалізація Лізи Керол — нейрореабілітація», — кажуть медики.

Раніше ми розповідали, що американський нейрохірург із українським корінням Люк Томич втретє приїде до лікарні святого Миколая у Львові.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: