З тимчасово окупованого Криму масово виїжджають через російську мобілізацію

da0f44c-rosiya-pryzov1690
Фото: МО рф

У тимчасово захопленому росіянами Криму зростає невдоволення населення через проведення представниками окупаційних адміністрацій активної мобілізаційної кампанії.

Про це повідомляє Центр національного спротиву 21 квітня.

Там розповідають, що суттєво зросла кількість людей, які виїжджають на територію рф залізничним транспортом нічними та резервними потягами. Також на півострові  активно продають нерухомість та скасовують бронювання в готелях на літній відпочинок.

Натомість населення скептично ставляться до перебігу та результатів «спеціальної воєнної операції» (так на росії називають війну проти України - ред.) Отже в Криму окупанти посилили «боротьбу з екстремізмом».

Що ще відомо?

У тимчасово окупованому Криму, ймовірно, активізувався проукраїнський рух. Це свідчить про високий моральний дух патріотично налаштованих кримчан.

На півострові росіяни створили оборонне угрупування та готуються до оборонних дій, заявили у воєнній розвідці України 17 березня.

Україна змінить стратегію майбутньої деокупації Криму, заявив напередодні секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов.

Перед тим у ГУР МОУ розповідали, що ЗСУ вже готуються до деокупації українського Криму.

У тимчасово окупованому Криму змінюється ставлення до рф. Воєнна розвідка України ретельно стежить за динамікою настроїв населення.

«Після відновлення територіальної цілісності України в Криму буде реалізовано комплекс необхідних програм для відновлення там нормального і безпечного життя. Кримський півострів знову стане популярним українським курортом», — сказав представник відомства Вадим Скібіцький в інтерв'ю «АрміяInform»

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: