На Львівщині триває перший в Україні ярмарок молодіжного підприємництва

img1041-4ef7b947
Фото: ЛМР

Сьогодні у Львові відбувається перший ярмарок молодіжного підприємництва Junior EXPO-2023. Тут учні 40 міні-компаній з 36 професійно-технічних закладів та профільних коледжів Львівської та Чернівецької області продають власні вироби: печиво, ароматизовані блокноти, сумки та навіть гриль.

Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Придбати продукцію учнівських міні-компаній можна безпосередньо у її виробників – учнів закладів профтехосвіти та профільних коледжів Львівщини та Буковини. На ярмарку представлені товари і послуги 6 категорій – готові оригінальні страви та напої, прикраси та аксесуари, сувенірна продукція, корисні товари для дому та побуту, вироби з металу та послуги з хімічного аналізу води.

Відвідувачі ярмарку, які цікавляться сувенірною продукцією, можуть придбати вишивані брелки, парні блокноти та парні тематичні брелки, екоблокноти з ароматизованими сторінками, карнавальні маски,  брошки, шеврони, чокери, кулони, гіпсові статуетки. Поціновувачі корисних товарів для дому та побуту знайдуть для себе шопери ручної роботи, в’язані сумочки, декоративні діодні ліхтарики, свічки, невеликі дерев’яні вироби, декор для дому з натуральних матеріалів, дерев’яні навчальні пазли. До речі, тут також є вже легендарні наноліхтарики FireFly, що працюють півроку без підзарядки, які створюють учні Львівського вищого професійного училища комп’ютерних технологій та будівництва.

Також учасники ярмарки Junior EXPO-2023 підготували для львів’ян та гостей міста 9 авторських майстер-класів: моделювання та дизайн одягу за мотивами мультфільму «Мавка», виготовлення декоративних свічок, розпис гіпсових фігурок, виготовлення еко-сумок,  бісероплетіння, декорування патріотичних блокнотів, створення прикрас-амулетів з натурального каменю, декорування та розпис імбирних пряників та хімічний аналіз води.

Ярмарок відбуватиметься до 17:00 у Стрийському парку (вхід зі сторони УКУ), тож ви ще маєте нагоду долучитись.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: