Байден балотуватиметься на виборах у 2024 році

мм

Президент США офіційно оголосив про своє рішення.

Про це повідомляє BBC.

Кампанія Байдена щодо переобрання вже стартувала. У передвиборчому трихвилинному відео чинний президент США окреслив свою політичну позицію. Він заявив, що найважливішими питаннями на виборах у 2024 році будуть права на аборти, захист демократії, виборчі права та система соціального захисту.

«Коли я балотувався в президенти чотири роки тому, я сказав, що ми боремося за душу Америки, і ми все ще боремося. Питання, з яким ми стикаємося, залежить від того, чи буде у нас у наступні роки більше свободи чи менше свободи, більше прав чи менше. Я знаю, якою має бути відповідь. Зараз не час заспокоюватись. Ось чому я балотуюся вдруге», – зазначив він.

Байден каже, що американці постануть перед вибором: залишити наступному поколінню «більше свободи або менше» і «більше прав або менше». Його гасло 2024 року: «Доведімо справу до кінця».

Довідка

Згідно з опитуванням, проведеним NBC, більшість американців (70%) не хочуть повторного висування Байдена у президенти. При цьому 60% опитаних також не хочуть бачити кандидатом Дональда Трампа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: