До бюджету Львівської МТГ затвердили зміни: чого вони стосуються

львівські вулички
Фото: Микити Печеника, ІА Дивись.info

У четвер, 27 квітня, затвердили зміни до бюджету Львівської МТГ на 2023 рік.

Таку ухвалу підтримали 43 депутати мерії на сесії, яка пройшла сьогодні.

Так, згідно із розпорядженням Кабміну, затверджено розподіл нинішнього року додаткової дотації з держбюджету місцевим.

«на здійснення повноважень органів місцевого самоврядування на деокупованих, тимчасово окупованих та інших територіях України, що зазнали негативного впливу у зв’язку з повномасштабною збройною агресією російської федерації» для бюджету Львівської МТГ передбачена дотація в сумі 54 млн 412,4 тис. грн», — пояснили в ЛМР.

Так, для бюджету Львівської МТГ передбачені субвенції в сумі 7 млн 863,1 тис. грн, у тому числі на:

  • надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами в сумі 7 млн 812 тис. грн;
  • відшкодування витрат пов’язаних із наданням пільг на житлово-комунальні послуги, тверде паливо та скраплений газ, на послуги зв’язку родинам Героїв Небесної Сотні в сумі 51,1 тис. грн.

За рахунок спрямування вільного залишку коштів загального фонду, що склався на 01.01.2023, пропонується збільшити видатки загального фонду бюджету Львівської МТГ на 2023 рік на суму 2 млн 283,9 тис. грн, у тому числі:

  • департаменту «Адміністрація міського голови» на суму 912,6 тис. грн для погашення заборгованості, що утворилася станом на 01.01.2023;
  • департаменту економічного розвитку на суму 1 млн 371,3 тис. грн на погашення заборгованості по Програмі сприяння розвитку підприємництва у Львівській МТГ на 2023-2025 роки, що утворилася станом на 01.01.2023.

За пропозиціями головних розпорядників коштів пропонується здійснити перерозподіл видатків бюджету Львівської МТГ на 2023 рік, а саме: за рахунок зменшення видатків, передбачених на галузь «Освіта» збільшити видатки:

  • управлінню спорту на виконання Програми підтримки громадських організацій спортивного спрямування на закупівлю спортивної форми та спортивного інвентарю на 2023-2025 роки – на суму 4 млн 500 тис. грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: