Кількість жертв атаки рф по Умані вкотре зросла: у місті оголосили жалобу

photo_5357575074871363308_y
Фото: ДСНС України

Кількість людей, які загинули через російську нічну атаку по Умані, що на Черкащині, зросла до 17. Рятувальники продовжують розбирати завали житлового будинку, куди 28 квітня влучила ворожа ракета.

Такі дані станом на 15:00 відомі з повідомлення очільника військової адміністрації регіону Ігора Табурця.

Він зазначив, що рятувальник дістали з-під завалів тіла ще двох людей. Надвичайники продовжують працювати на місці трагедії.

У регіоні оголосили триденну жалобу за загиблими.

Що передувало?

Вдосвіта 28 квітня російсько-окупаційні війська атакували Україну із літаків стратегічної авіації Ту-95 району Каспійського моря. За даними Головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного, воїни знищили 21 із 23 крилатих ракет Х-101/Х-555, а також два безпілотники росіян.

В Умані армія рф влучила у житлову багатоповерхівку. Там повністю обвалився під'їзд. Під завалами перебувають люди. На місці продовжують працювати рятувальники.

Після 10:00 було відомо про десятьох загиблих, заявив очільник МВС Ігор Клименко. Додав, що серед жертв — двоє дітей, яким по 10 років.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Дивись новини Львова й України (@dyvys.info)

За останніми даними українських рятувальників (станом на 14:00) відомо про 18 поранених. З них 9 людей ушпиталили. Врятувати вдалось 17 осіб, зокрема трьох дітей. Також вилучили один фрагмент тіла, кажуть у Держслужбі з надзвичайних ситуацій України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: