До Ратуші завітали американські медики, які провели у Львові 26 унікальних операцій

-a3166e8d
Фото: ЛМР

29 квітня міський голова Львова Андрій Садовий зустрівся з командою американських пластичних хірургів міжнародної медичної місії Face to Face.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради (ЛМР).

В межах місії у Львові, в одній з лікарень американські медики провели унікальні операції для відновлення обличчя з використанням кісток з ніг та з рук. За 7 днів команда провела 26 операцій різної складності.

Одна така операція займає близько 15 годин і допомагає не тільки відновити обличчя, а й повернути можливість нормально харчуватися та говорити.

Важливо, що ці надскладні операції були проведені спільно з місцевими медиками, щоб після подібних місій львівські хірурги могли робити їх самостійно.

Крім того, в межах місії Face to Face, команда задонатила лікарні устаткування для стерилізації і операцій, хірургічні інструменти та розхідні матеріали.

У ході зустрічі міський голова Львова Андрій Садовий презентував американським пластичним хірургам проєкт людяності НЕЗЛАМНІ.

Довідка

Face to Face –  проєкт з організації місій американських пластичних та реконструктивних хірургів обличчя, в межах якого надаватимуться безкоштовні операції військовим та цивільним жертвам війни. Ця гуманітарна програма створена у співпраці з American Academy of Facial Plastic and Reconstructive Surgery (AAFPRS), та організаціями Razom for Ukraine та INgenius.

Читайте також про головні події за добу на Львівщині

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: