Масована ракетна атака: українська ППО знищила 15 крилатих ракет

photo_5368534607345075871_y

Близько 02:30 ночі окупанти атакували Україну із літаків стратегічної авіації – дев’яти Ту-95 з району Оленєгорськ (Мурманська обл.) та двох Ту-160 із району Каспійського моря.

Про це повідомив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

"Загалом було випущено 18 крилатих ракет повітряного базування Х-101/Х-555. Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил Збройних Сил України знищено 15", - розповів Залужний.

Відомо, що на Київщині спрацювала ППО. Про це повідомила Київська обласна військова адміністрація

Під ворожу атаку потрапила і Дніпропетровщина. Протягом ночі військові збили 7 ракет. Але є і влучання. Дісталося Павлоградському району. За попередньою інформацією, постраждали 25 людей. Серед них троє – діти. Про це повідомив очільник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

"У Павлограді пошкоджено промислове підприємство. Там сталася пожежа, яку рятувальники вже приборкали. В житловому районі понівечено 19 багатоповерхівок, 25 приватних будинків, 6 закладів шкільної та дошкільної освіти, 5 магазинів. Є руйнування й у громадах району. У Вербківській – побиті майже 40 житлових будинків, у Юр’ївській – 2. У Межиріцькій – пошкоджено школу", - написав Лисак.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: