Окупанти завдали масованих обстрілів по Херсонщині: є загиблі та поранені

343728534_756670949172277_2503890351816095104_n

Внаслідок обстрілів Херсонщини пошкоджено понад 40 житлових будинків, лікарню, школи та дитячі садочки, є загиблі та поранені.

Про це повідомляє поліція Херсонської області.

Війська рф безперервно обстрілювали з усього виду озброєння Херсонський та Бериславський райони, місто Херсон та передмістя. Окупанти атакували з реактивних систем залпового вогню, мінометів, важкої артилерії, авіації та БПЛА.

Під час обстрілу с.Одрадокам’янка внаслідок вибуху у власному будинку загинула 57-річна жінка. На житлові квартали міста Берислав ворог скидав боєприпаси з дронів. У смт Білозерка внаслідок артилерійського обстрілу тяжкі поранення отримав 39-річний чоловік.

Село Кізомис росіяни атакували з авіації, поціливши керовані авіаційні бомби на оселі цивільних. Внаслідок ударів пошкоджено 19 приватних будинків, магазин, загинув 70-річний чоловік та поранено 43-річну жінку.

Херсон росіяни атакували з реактивних систем залпового вогню «Град», зафіксовано близько 20 прильотів у центральній частині міста. Ворожі снаряди пошкодили 23 багатоквартирні будинки, 2 адміністративні будівлі, заклад охорони здоров’я та 3 заклади освіти, 2 дитячі садочки, банк, офісні приміщення та кафе. На проїжджій частині та тротуарах вирви від потрапляння снарядів.

Під час цієї нічної атаки травмовано 14-річного хлопчика, після серії вибухів у дитини сталася невротична реакція, 55-річна жінка отримала мінно-вибухову травму та осколкові поранення кінцівок.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: