Путін «запустив» для спорожнілого Маріуполя трамваї (відео)

шоооо

Ворожа армія зруйнувала інфраструктуру міста, однак російський президент імітує запуск транспорту серед руїн.

Про це повідомляють прокремлівські ЗМІ.

Володимир Путін в режимі відеоконференції запуститив в експлуатацію трамвайні колії в тимчасово окупованому Маріуполі. На тлі кадрів з пенсіонерами він заявив, що у місті вже є результати роботи Росії.

«Нам слід ще багато чого зробити для відновлення нормальної життєдіяльності та відбудови», - сказав він. 

Зазначимо, що 1 червня влада росія оголосила, що Маріуполь та Петербург є «містами-побратимами». Це пояснює присутність Бєглова на сьогоднішньому «торжестві».

 Довідка

Навесні 2022 року назва українського міста Маріуполь облетіла весь світ. Під час повномасштабної війни Росії проти України, розпочатої 24 лютого 2022 року, російська армія застосовувала проти міста так звану тактику «випаленої землі», коли квартал за кварталом знищується кожна будівля та все живе. Так світ дізнався про Маріуполь — нині розбомблене, понівечене, майже вимерле місто. 

Маріуполь став символом кривавої війни та геноциду, свідченням відсутності у ворога поваги ані до культурної спадщини, ані до людського життя. Російські війська знищили безліч архітектурних пам’яток, музеїв, театрів, навчальних закладів, скверів, лікарень. Розбомблені багатоповерхівки чорними вигорілими ранами дивляться на спустошене місто. На світ, колись сповнений життям та миром. Світ, якого більше немає. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: