Одну із львівських вулиць перекриють для руху транспорту: як об'їхати

IMG_20230501_061410
Фото: ЛМР

У Львові з 5 травня повністю закривають рух для проїзду транспорту на відрізку від вулиці Турянського до вулиці Я. Мудрого. Пов'язано це із фінальними ремонтними роботами вулиці Шевченка.

Про це попередили у комунальному підприємстві «Львівавтодор».

«Розпочнуться фінальні роботи із нанесення останнього, верхнього, шару асфальтобетонного покриття на ділянці, де тривають ремонтні роботи. Відтак, відрізок від вул. Турянського до вул. Ярослава Мудрого буде повністю закритий для проїзду транспорту. Завершити усі роботи і відкрити для проїзду всю вулицю Шевченка планують в кінці травня - на початку червня цього року», — пояснили там.

Додають, що також перекриють виїзд на вул. Шевченка з вул. Бортнянського та вул. Яцкова.

За інформацією підприємства, схема організації дорожнього руху погоджена управлінням патрульної поліції у Львівській області.

«Просимо водіїв звернути увагу, що з 5 травня вул. Турянського, яка є зараз односторонньою в напрямку до вул. Шевченка, змінить напрямок руху: тобто вона стане односторонньою в напрямку до вул. Золотої. А вже з вул. Золотої можна буде їхати у бік вул. Єрошенка чи вул. Клепарівської», — пояснюють у ЛКП.

Об'їзд ділянки ремонту вул. Шевченка від вул. Турянського до вул. Ярослава Мудрого в напрямку до центру міста буде таким:

  • або вул. Турянського – вул. Золота, 
  • або вул. Юнаківа – вул. Бортнянського – вул. Братів Міхновських.

Об'їзд в напрямку від центру міста буде можливий по вул. Клепарівська – вул. Золота – вул. Єрошенка.

Виїзд із вул. Скляної планують відкрити 26 травня, а ділянку від вул. Турянського до вул. Я. Мудрого.

На перекритому відрізку вул. Шевченка робитимуть:

  • влаштування конструктивних шарів вулиці з асфальтобетонного покриття підняття люків та дощоприймальних решіток  до рівня верхніх шарів асфальтобетонного покриття;
  • монтаж контактної мережі;
  • монтаж зовнішнього освітлення;
  • влаштування шару рослинного ґрунту на зелених зонах;
  • нанесення дорожньої розмітки.

СХЕМА.

Скільки триває ремонт вулиці Шевченка?

З червня 2021 року розпочався останній, третій, етап реконструкції. Ідеться про ділянку від вул. Я. Мудрого до вул. Залізнична. . Вартість усіх робіт становить 186,6 млн грн. Довжина ділянки, яку ремонтують, становить 1 км. Тут вже завершують роботи.

За проєктом, передбачено реконструкція всіх інженерних мереж, влаштування проїзної частини і суміщених з нею нових трамвайних колій, влаштування вздовж проїзної частини велосипедних смуг, влаштування кишень для машин швидкої допомоги, аварійних служб та тимчасової стоянки машин мешканців будинків. Також влаштування тротуарів і пішохідних зон із забезпеченням комфортних умов для пересування та відпочинку маломобільних груп населення, влаштування контактної мережі трамваю, вуличного освітлення, благоустрій вуличного простору.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: