Росіяни атакували гіпермаркет у Херсоні: є загиблі та поранені

photo_5373278282759390925_y
Фото: МВС

У середу, третього травня, російсько-окупаційні війська обстріляли єдиний гіпермакет, який працює у звільненому Херсоні. Унаслідок цього загинули та отримали поранення люди.

Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ України.

За даними відомства, все сталось близько 11:00 ранку. Через російську атаку загинули троє людей, п'ятеро — отримали поранення.

«Це працівники та відвідувачі закладу. Всі оперативні служби на місці. Надають допомогу людям. З російськими вбивцями не можна домовлятися. Їх потрібно притягнути до відповідальності. Або знищити», — заявив очільник МВС Ігор Клименко.

Вранці третього травня росіяни атакували село Токарівка Дар'ївської громади на Херсонщині.

За даними військової адміністрації регіону, під ворожий вогонь потрапили житлові будинки. За попередньою інформацією, одна людина загинула. Це 47-річний чоловік.

Яка ситуація в регіоні?

В ОВА вранці повідомили, що за добу росіяни 106 разів обстріляли мирні населені пункти Херсонщини. Випустили 485 снарядів з артилерії, РСЗВ, мінометів, танків, безпілотників та авіації.

Херсон росіяни атакували 9 разів, випустивши 33 снаряди. Ворог бив по житлових кварталах населених пунктів області. Минулої доби через російську четверо людей загинули, семеро – дістали поранення, серед них 17-річний підліток.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: