На росії безпілотники атакували нафтопереробний завод (відео)

image-12
Скриншот із відео російських пропагандистських ЗМІ

Серед ночі четвертого травня у Краснодарському краї, що на росії, спалахнув нафтопереробний завод. Окупанти стверджують, що відбулась атака безпілотниками.

Про це повідомляє російський пропагандистський сайт «РИА Новости».

Тим часом губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв, якого цитують ворожі ЗМІ, заявив, що у селищі Ільське на нафтопереробному заводі спалахнули резервуари з нафтопродуктами.

Фото з тг-каналів

Пожежа на Ільському НПЗ поширилася на площі 400 квадратних метрів, її гасили понад півтори сотні надзвичайників. 

За даними пропагандистів, причиною пожежі на НПЗ на Кубані стала атака чотирьох безпілотників – один дрон не розірвався, три розірвалися.

Напередодні, третього травня, окупанти заявили, що українські безпілотники атакували кремль та стверджують, що це було замахом на диктатора володимира путіна. Тим часом в Офісі президента України заперечують причетність Києва до атаки БпЛА на росію.

Вдосвіта 29 квітня стало відомо, що у тимчасово окупованому Севастополі горить нафтобаза. Ймовірно, причиною пожежі стало влучання безпілотника. Загорівся резервуар з паливом у Козачій бухті.

До слова, за даними Генштабу ЗСУ, після пожежі, яка спалахнула на нафтобазі в окупованому Севастополі, у місті поширюються чутки про неспроможність захисту російської ППО.

У воєнній розвідці прокоментували це так: «У місті Севастополь 29 квітня відбулася «бавовна», яка є божою карою, зокрема за вбитих цивільних громадян в Умані, серед яких є п'ятеро дітей. Ця кара буде довготривалою».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: