У львівському Центрі обслуговування пасажирів з'явилась нова послуга

IMG_9898
Фото ілюстративне: з відкритих джерел

Тепер у Центрі обслуговування пасажирів львів'яни можуть укласти угоду на пільгове паркування на майданчиках ЛеоПарковки.

Про це розповіли у міськраді 4 травня.

Це стосується мешканців, які живуть у будинках, що прилягають до паркувальних майданчиків. Раніше оформити пільгове паркування можна було тільки у офісі ЛКП «Львівавтодор», що на вул. Галицькі Пасіки, 7.

Що для цього потрібно?

У ЛКП «Львівавтодор» пояснили, що для оформлення пільгового паркування слід попередньо записатися за номером телефону гарячої лінії: 0 800 303 007.

Прийом мешканців: у вівторок і четвер з 9:00 до 17:00, перерва на обід – 13:00-13:45.

«Адміністратори приймають документи на першому поверсі будівлі, тому до нас можуть завітати та укласти договір і маломобільні групи населення», - додали у комунальному підприємстві.

Зареєстровані у Львові вимушені переселенці також можуть оформити пільгове паркування на майданчиках, безпосередньо прилеглих до житлових будинків, у яких вони мешкають. Тоді оплата за паркування, як і для мешканців-львів’ян, складатиме 3 грн/год. Водночас переселенці можуть оформити пільгові абонементи на паркування: детальніше про це за посиланням.

Читайте також: У центрі Львова з'явився ще один майданчик на декілька паркомісць

Тим часом минулого тижня у Львові оштрафували 5 тисяч 25 керманичів, які неправильно паркувались, повідомляють у міському управлінні безпеки міськради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: